Ο ΑΣ Μέσης συμμετείχε στην έκθεση Fruit Attraction 2019 στην Ισπανία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στη Μαδρίτη έδωσαν το παρόν οι άνθρωποι του ΑΣ Μέσης καθώς συμμετείχε ο Συνεταιρισμός στην έκθεση FRUIT ATTRACTION 2019 (Hall 10 / Stand B06) που διήρκησε από τις 22 ως 24 Οκτωβρίου και προσέλκυσε περισσότερους από 90.000 περίπου εμπορικούς επισκέπτες!
➡ Η Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Fruit Attraction αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα του παγκόσμιου τομέα των φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση αναπτύσσεται σε 8 περίπτερα, όπου συμμετέχουν 1.800 προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, εταιρίες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας, μεταφορές, logistics, λιπάσματα, παροχή υπηρεσιών.
Το προφίλ των επισκεπτών αποτελείται από εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες marketing, χονδρεμπόρους, παραγωγούς, εκπροσώπους υπεραγορών, μεγάλων αλυσίδων και τοπικών supermarket, υπηρεσιών catering, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.ά. από όλες τις αγορές του κόσμου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- ΑΑΔΕ: Ενοποιούνται από 8/9/2025 τα τρία Τελωνεία Πειραιά
- Φωτιά : Καμιά ζωή δεν περισσεύει – Στιγμιότυπα από διασώσεις ζώων
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;