Στους Συνεταιρισμούς η επιμέλεια των δηλώσεων για τις αποζημιώσεις απο τις βροχοπτώσεις
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την pellanews.gr το μπαλάκι πηγαίνει στους συνεταιρισμούς όσον αφορά την επιμέλεια των δηλώσεων για τις αποζημιώσεις στα ροδάκινα και νεκταρίνια, από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου.
Το θέμα των διαδικασιών που θα ακολουθηθούν μέχρι να φτάσουμε στις πληρωμές των αποζημιώσεων είναι πολύ σοβαρό - η υπομονή των παραγωγών έχει εξαντληθεί - και δεν πρέπει να υπάρξουν αδικίες, όποιος και να είναι ο τρόπος που θα επιλεγεί, αν και η άποψή μας από την πρώτη στιγμή μιλούσε για αναγγελία δηλώσεων ζημιάς την επομένη των βροχοπτώσεων από τον ΕΛΓΑ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ασθένειας των παραμορφωμένων καρπών και τη στήριξη των παραγωγών»
- Γιάννης Ανδριανός: Άρση διοικητικών εμποδίων για 24.000 νέους γεωργούς και αναλογικό πλαίσιο κυρώσεων στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης
- Ροδακινοπαραγωγός έχασε 20 τόνους συμπύρηνο ροδάκινο από την έντονη βροχόπτωση
- Ολοκληρώθηκαν οι αποφάσεις ένταξης για το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας των τελευταίων προγραμματικών περιόδων
- Ανδριανός: Άμεση στήριξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων που επλήγησαν ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιουλίου του 2026