Σύσκεψη φορέων στο επιμελητήριο Ημαθίας με πρωτοβουλία του Κώστα Καλαϊτζίδη για τα προβλήματα στο επιτραπέζιο ροδάκινο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών, με συνεταιριστικές και ιδιωτικές μονάδες που ασχολούνται με τη συγκέντρωση και εμπορία επιτραπέζιου ροδάκινου, την κοινοπραξία συνεταιρισμών οργανώσεων παραγωγών Ν. Ημαθίας και εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου και την έκδηλη ανησυχία που εκφράστηκε από όλους, συγκαλώ την Τρίτη 11-06-2019 και ώρα 11:00, ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να εξεταστούν τα προβλήματα και να αναζητηθούν πιθανές λύσεις στην κατεύθυνση ελαχιστοποίησης των ζημιών για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.
Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης
Π.Ε. Ημαθίας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”
- Νέα σειρά τρακτέρ MF 8S Xtra | Δες τα χαρακτηριστικά τους!
- Προτάσεις Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας
- Ευζωία των Χοίρων στην Ελληνική Χοιροτροφία | Στρατηγική Συνεργασία AgroBox - Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών!
- ΥΠΑΑΤ: Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους - Πάγια και σύννομη η ανακύκλωση αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ