Σε ποιο στάδιο της ανθοφορίας βρίσκονται οι ποικιλίες ροδακινιών & νεκταρινιών στον κάμπο της Ημαθίας (φωτογραφίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στο Δήμο Βέροιας, οι ροδακινοπαραγωγοί εδώ και αρκετό διάστημα έχουν ξεκινήσει τι απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες για τη νέα καλλιεργητική σεζόν.
Ο καιρός έως τώρα αποτέλεσε σύμμαχο των παραγωγών, πραγματοποιώντας τους πρώτους ψεκάσμους τόσο για την καταπολέμιση του μύκητα που προκαλεί την ασθένεια του εκώασκου, όσο και για άλλες ασθένειες αλλά και για τον θρύπα στα νεκταρίνια και την καταπολέμιση των αφίδων.
Η "Ημαθιώτικη Γη" βρέθηκε σε κτήματα περιοχών του Δήμου Βέροιας, αποθανατίζοντας όμορφες εικόνες από τις ροδακινιές και νεκταρινιές και σας τις παρουσιάζει στο στάδιο που βρίσκεται αυτή την στιγμή η κάθε ποικιλία.
Francoise

Queen Crest

May Crest

Big Bang

Ruby Rich

Fire Top

Sring Bell

Catherina

Everts

Andross

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Ελλάδα “ντύθηκε” στα γαλανόλευκα σε κάθε γωνιά της (βίντεο)
- Φορολογικό νομοσχέδιο - Παράταση: Από 1η Δεκεμβρίου 2025 το IRIS για τα νομικά πρόσωπα
- Μήνυμα Τσιάρα από το Λουξεμβούργο: Η πράσινη αρχιτεκτονική της ΚΑΠ πρέπει να είναι εφαρμόσιμη, όχι θεωρητική
- Ο Τάσος Μπαρτζώκας εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου στης Βέροια
- Πρόταση Θεσμικής και Αναπτυξιακής Αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Υπαίθρου - Άρθρο της Γεωπόνου Παπαδοπούλου Αναστασίας