Εξόφληση βασικής ενίσχυσης,πρασίνισμα και εξισωτική - Πότε πληρώνονται και τι θα γίνει με τις ανοιχτές τιμές
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μετά την πληρωμή του υπόλοιπου 10% για τις ζημιές του 2017 ακολουθεί μια σειρά νέων πληρωμών για τους αγρότες.
Σε δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σταύρου Αραχωβίτη στο ASTRA TV και την εκπομπή "ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ" αναφέρθηκε ότι η εξόφληση-εκκαθάριση της βασικής ενίσχυσης, το πρασίνισμα, και η πληρωμή των νέων γεωργών θα πραγματοποιηθούν στα μέσα της εβδομάδας που αναμένουμε, με πιθανότερη ημερομηνία πληρωμής την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.
Επίσης όσον αφορά την εξισωτική αποζημιώση είπε χαρακτηριστικά ότι η πληρωμή των 240 εκατ. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.
Τέλος αναφέρθηκε στις Διεπαγγελματικές και το ρόλο τους , λέγοντας ότι όπου υπάρχει Διεπαγγελματική ή θα επιτελεί το ρόλο της ή διαφορετικά δεν έχει λόγο να υπάρχει, αναφερόμενος σχετικά με τις ανοιχτές τιμές παράδοσης των προϊόντων χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο γεγονός ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση DEFEA 2025
- Φλώρινα: Δύο μικρά αρκουδάκια χτυπήθηκαν από όχημα στο δρόμο
- Γεωργικά μηχανήματα: Σε ανοδική τροχιά η αγορά το 2024 - Γερασμένος ο ελληνικός στόλος
- Η παραμορφωτική ασθένεια "αποτελειώνει" τη ροδακινοπαραγωγή - Σιγή ιχθύος για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη In Motion for Safety: Ολοκληρώθηκε το Δεύτερο Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης