Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλείνει επ’ αόριστον η Εγνατία Οδός από το Μπλόκο Σιάτιστας & Κοζάνης - Ηχηρό «ΟΧΙ» των αγροτών στην κυβέρνηση

Έπειτα από νεότερη ενημέρωση που λάβαμε πριν από λίγη ώρα, το πανίσχυρο Μπλόκο Σιάτιστας – Κοζάνης προχωρά σήμερα σε κλείσιμο της Εγνατίας Οδού επ’ αόριστον, ξεκινώντας από τις 12:00 το μεσημέρι. Η κυκλοφορία θα διακοπεί πλήρως για όλα τα οχήματα, προκαλώντας σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε έναν από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της χώρας.

Παράλληλα, θα υπάρξει αποκλεισμός και του παράδρομου της παλαιάς Εθνικής Οδού, ωστόσο μόνο για τα φορτηγά οχήματα, από τις 13:00 έως τις 15:00.

Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν εκπρόσωποι των αγροτών, η κινητοποίηση αυτή αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση. Σε συντονισμό με τα δύο μεγάλα αγροτικά μπλόκα της Καρδίτσας και της Λάρισας, οι αγρότες δηλώνουν κατηγορηματικά την άρνησή τους στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, λέγοντας ένα ηχηρό «ΟΧΙ».

Η απόφαση για το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού επ’ αόριστον λαμβάνεται με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 τρακτέρ, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική και τη μαζικότητα των κινητοποιήσεων, οι οποίες αναμένεται να κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα.

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb