Μαζική κινητοποίηση αγροτών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης: «Όποιος γίνει Δούρειος Ίππος θα ξεσκεπαστεί»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με μεγάλη συμμετοχή των πρωταγωνιστών της υπαίθρου αλλά και πλήθος κόσμου που συμπαραστέκεται στον αγώνα τους (φοιτητές, εμπορικά καταστήματα, κ.α.) , πραγματοποιήθηκε χτες στις 12 μ.μ. στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης η κινητοποίηση των αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και αλιέων.
Ρεπορτάζ: Χρήστος Βοργιάδης

Οι εκπρόσωποι των αγροτών και των μπλόκων από την Μακεδονία και τη Θεσσαλία, τόνισαν στις ομιλίες τους, ότι είναι πλέον θέμα επιβίωσης η δικαίωση του αγώνα τους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουν πίσω, ιδιαίτερα τώρα που η κυβέρνηση όπως ανέφεραν πιέζεται πάρα πολύ.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο συντονιστής των ομιλιών και εκπρόσωπος του μπλόκου των Μαλγάρων , Κώστας Ανεστίδης, όποιος λειτουργήσει ως Δούρειος ίππος θα τον ξεσκεπάσουνε. (Δείτε ΕΔΩ)

Παρά ταύτα οι αγρότες δήλωσαν ενωμένοι , αναφέροντας τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία τους έχουν οδηγήσει στην οικονομική εξαθλίωση και το δρόμο!

Επίσης , συζητήθηκε το θέμα του αποκλεισμού του λιμανιού της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη βδομάδα, καθώς σήμερα Σάββατο στις 12 μ.μ. θα αποφασιστεί στη Νίκαια ποιες θα είναι οι περεταίρω κινήσεις τους.

Τέλος, πέραν της ομιλίας του, παρενέβη για δεύτερη φορά ο γνωστός Κτηνοτρόφος από την Καστοριά και εκ των συντονιστών του μπλόκου Σιάτιστας, Θωμάς Μόσχος, για να κάνει γνωστό στους παρευρισκόμενους ότι αυτός και ο πατέρας του (Πρόεδρος ΣΕΚ) δέχτηκαν κλήση από τον Άρειο Πάγο για να απολογηθούν για τα λεγόμενα τους σχετικά με την ευλογιά (Δείτε ΕΔΩ ).

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπαν οι εκπρόσωποι των μπλόκων
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Φλώρινα: Αποκλεισμός του τελωνείου Νίκης και του δρόμου προς Πτολεμαΐδα
- Συμμετοχή της Π.Ε.Γ.Δ.Υ. στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Στήριξη του δίκαιου αγώνα των αγροτών
- Οι αγρότες του μπλόκου Κουλούρας στο Δήμο Βέροιας με υπόμνημα των αιτημάτων τους
- ΕΕΕΔΕΕ: Καμία χαλάρωση» ενόψει εορτών - αυστηρή τήρηση μέτρων και εντατικοί έλεγχοι
- Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2026