Και όμως αληθινό! Εντός 8 ημερών αποζημιώθηκε πλήρως θερμοκηπιακή εγκατάσταση στην Κοζάνη για ζημιές από έντονα καιρικά φαινόμενα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η εταιρία Θερμοκήπια Γεωργιαδης, στο Πυλωρί του Ν. Κοζάνης , και ειδικά ο ιδιοκτήτης της κ. Στάθης Γεωργιαδης , ευχαριστεί την εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Ε.Ε για την αποζημίωση που καταβλήθηκε για τις ζημίες στην θερμοκηπιακή της εγκατάσταση.
Εντος 8 εργάσιμων ημερών απο την αποστολή των σχετικών τιμολογίων , αποζημιωθήκαμε πλήρως και ολοσχερως .
Σύμμαχος και συμπαραστάτης από την επόμενη κιόλας ημέρα της ζημίας απο έντονα καιρικά φαινόμενα που έπλειξαν την θερμοκηπιακή μας εγκατάσταση ήταν η εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ .Ε.Ε.
Με γρήγορες ενεργείες, εντιμότητα, κατανόηση και ενσυναίσθηση, συνέδραμε στην άμεση ολοκλήρωση της καταβολής της αποζημίωσης.
Τα Θερμοκήπια Γεωργιάδη ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους το 1990 στο Πυλωρί Ν.Κοζάνης.
Με σταθερότητα και αγάπη για τη γη, καλλιεργούμε φυτά και λαχανικά υψηλής ποιότητας, εξυπηρετώντας πελάτες από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Οι αξίες μας απο την έναρξη της λειτουργίας μας είναι η ποιότητα σε κάθε φυτό, φιλική εξυπηρέτηση και σεβασμός στον πελάτη και στο περιβάλλον.
Η εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Ε.Ε με έδρα την Θεσσαλονίκη ,1χλμ Θεσσαλονικης -Κατερίνης, Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, δραστηριοποιείτε στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών εργασιών- υπηρεσίων με την ιδιότητα του μεσίτη -συμβούλου.
Παρέχουμε, συμβουλευτικές-ασφαλιστικές, εργασίες-υπηρεσίες, σε εξειδικευμένους κινδύνους, σε εταιρίες- οργανισμούς ανεξαρτήτου μεγέθους, τοποθετούμε κινδύνους στην Ελλαδα & στο Εξωτερικό, ελέγχουμε την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων, και αποζημιώσεων κατ εντολή των ασφαλισμένων μας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εκπαίδευση για ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς και τυποποιητές, στους Δήμους Ιεράπετρας και Αρχανών – Αστερουσίων
- Το Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στη ΒΙΒΟΝ
- ΚΕΟΣΟΕ: «Περιμένοντας την επανεκκίνηση» +32% στις πτωχεύσεις αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων: «υπάρχουν όλο και περισσότερες εκκλήσεις απόγνωσης από αμπελουργούς - οινοποιούς»
- Τζάκρη: «Σοβαρός κίνδυνος κατάρρευσης των επενδύσεων του Ταμείου Ανάκαμψης στον αγροδιατροφικό τομέα - Ανάγκη άμεσης παράτασης υλοποίησης τους»
- Δυναμική παρουσία της Ser.mac στη Freskon 2026 με επίκεντρο την καινοτομία