Το παρασκήνιο που οδήγησε εκτός κυβέρνησης Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη και Μπουκώρο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Εξελίξεις πυροδότησε η δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς εκτός κυβέρνησης τεθηκαν πριν απο λίγο ο υπουργός Μετανάστευσης Μάκης Βορίδης και οι υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Διονυσης Σταμενίτης, Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Χρήστος Μπουκώρος, οι οποίοι εμπλέκονται στη δικογραφία.
Όλοι τους υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, που έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό.
«Ο πρωθυπουργός έδειξε αποφασιστικότητα και ότι συγκρούεται με τις παθογένειες», δήλωσαν στελέχη. «Όταν είσαι μέλος της κυβέρνησης ο πήχης των απαιτήσεων ανεβαίνει. Ο κ. Βορίδης υπέβαλε παραίτηση γιατί πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και η παραίτηση δε συνιστά αποδοχή κατηγοριών», ανέφεραν.
Οι παραιτήσεις σύμφωνα με την κυβέρνηση καταδεικνύουν την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού να συγκρουστεί με τα κακώς κείμενα και συνεπώς, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι μηδενική ανοχή, με πράξεις και όχι με λόγια.
Διαβάστε περισσότερα στο https://www.ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Διευκρινήσεις για τις απολυμάνσεις λόγω ευλογιάς και απάντηση σε αιτιάσεις για καθυστερήσεις
- Ανακοίνωση ΠΚΜ σχετικά με τη διενέργεια εναέριων ψεκασμών για τη καταπολέμηση κουνουπιών στους ορυζώνες της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας
- Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Τετάρτη 13 Αυγούστου
- Kαταστροφικές επιδρομές αγριόχοιρων στις καλλιέργειες καλαμποκιού στην Αναρράχη