Τραγωδία σε χωράφι: Βρέθηκε κάτω από τη ρόδα του τρακτέρ και κατέληξε | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Κυψέλη Ζακύνθου. Ένας 80χρονος Ζακυνθινός έχασε την ζωή του, όταν στην προσπάθειά του να βάλει μπροστά το τρακτέρ του, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες, αλλά και την φρέζα που είχε προσαρμόσει.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο 80χρονος είχε βάλει σε κατηφορικό σημείο το τρακτέρ, το άφησε να κυλήσει και προσπάθησε να πηδήξει επάνω για να το βάλει μπροστά με ταχύτητα. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε, έπεσε, η ρόδα του τρακτέρ πέρασε από πάνω του, ενώ τον χτύπησε και η φρέζα.
Ο 80χρονος ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις του πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του και της είπε ότι έχει εγκλωβιστεί κάτω από το τρακτέρ. Η γυναίκα ειδοποίησε έντρομη την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έφτασαν αμέσως άνδρες της πυροσβεστικής που τον απεγκλώβισαν, καθώς και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου, τελικά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κάλεσμα για συμμετοχή στη γενική συνέλευση στο Μακροχώρι από τους Αγροτικούς Συλλόγους Ημαθίας & Γεωργών Βέροιας
- Μαγειρεύοντας "κριθαλώτο" στο χωράφι: Μια νέα πρόταση από την Ημαθία που κερδίζει εντυπώσεις
- Κώστας Τσιάρας: «Καμία χώρα που επέλεξε τον εμβολιασμό δεν εξάλειψε την ευλογιά»
- ΠΟΓΕΔΥ: Με τα υλικά της κατεδάφισης δεν χτίζεις εμπιστοσύνη
- Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν ο Φλικ!