Βγαίνουν στο δρόμο οι αγρότες αν δεν πάρουν άμεσα προκαταβολές για τον παγετό
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης όσον αφορά τα φλέγοντα αγροτικά ζητήμτα που καίνε τους παραγωγούς αρκετών νομών, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ" WEB TV και το Χρήστο Βοργιάδη, προαναγγέλοντας δυναμικές κινητοποιήσεις εάν δεν επισπευστούν οι προκαταβολές για τους φετινούς παγετούς!
Επίσης έθεσε επίκαιρα προβλήματα , όπως το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές των προϊόντων, αλλά τόνισε ιδιαίτερα και το θέμα με τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις του περασμένου Αυγούστου που έπληξαν τη ροδακινοκαλλιέργεια και ακόμη είναι σε εκκρεμότητα αναμένοντας θετική εξέλιξη.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και σίγουρα θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- «Γεωργία με Ευφυΐα»: για Οικολογική Φυτοπροστασία στις καλλιέργειες
- Λάκης Βασιλειάδης: Ξεκινάνε οι εργασίες για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΕΥΑΘ & Δήμου Πέλλας για την επίλυση του αρδευτικού προβλήματος στην Αραβησσό
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά
- Ο Ανδρέας Οβεζίκ αύριο στην "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ" WEB TV
- Χρ. Κέλλας στους δημάρχους Αργοσαρωνικού: «Ίδρυση ΠΟΑΥ με σεβασμό στην τοπική κοινωνία»