Συνεχίζουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις οι αγρότες του μπλόκου διασταύρωσης Νάουσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνεδρίασε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Φλεβάρη το μπλόκο των αγροτών της Διασταυρωσης Νάουσας, και συζήτησε τα αποτελέσματα της συνάντησης αντιπροσωπείας των μπλόκων με κλιμάκιο υπουργών της κυβέρνησης.
Το συμπέρασμα που βγήκε είναι, ότι από τη συνάντηση δεν υπήρξε
καμιά ουσιαστική απάντηση στα δίκαια αιτήματα μας, παρά μόνο «θολές» υποσχέσεις κι αυτές κάτω από την πίεση που ασκούν οι αγώνες μας, δίνοντας έναν πολύμορφο αγώνα εδώ και τρεις βδομάδες, σε διαρκή σύγκρουση με την πολιτική της κυβέρνησης, τις κατευθύνσεις της νέας ΚΑΠ της ΕΕ, που μας αφαιρούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή επιβίωση από τη δουλειά μας.
Εφόσον βασικά αιτήματά μας δεν ικανοποιούνται, αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, θα παραμείνουμε στα μπλόκα διοργανώνοντας κι άλλες πολύμορφες δράσεις.
Το μπλόκο της Διασταύρωσης Νάουσας θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο που οργανώνει η πανελλαδική επιτροπή μπλόκων, στη Θεσσαλονίκη τη Τετάρτη 19 Φλεβάρη, ημέρα που θα βρίσκεται εκεί ο πρωθυπουργός, και θα ζητηθεί συνάντηση μαζί του.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ανοιξιάτικοι παγετοί: Ερώτηση Τζάκρη στη Βουλή για τις αποζημιώσεις στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας
- Λιτόχωρο Πιερίας: Εκπαιδευτικό Σχολείο με θέμα «Κυβερνοασφάλεια και ανθρώπινοι παράγοντες από βιομηχανική και ηθική προοπτική»
- Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Σπανούλη για το Eurobasket 2025
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο ελεγκτικός μηχανισμός του ΥΠΑΑΤ δεν αντέχει άλλους “πειραματισμούς”
- Νεότερες εξελίξεις από την Κομισιόν για τους ΜΟΑΗ