Αποζημιώνονται οι μηλοπαραγωγοί της Ημαθίας!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Τάσος Μπαρτζώκας μετά από επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης: Αποζημιώνονται οι μηλοπαραγωγοί της Ημαθίας!
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Βουλευτή Ημαθίας, Τάσου Μπαρτζώκα, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, επιβεβαιώθηκε πως η αποζημίωση ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ που θα δοθεί τον Απρίλιο του 2025 με πρόγραμμα ad hoc για τους μηλοπαραγωγούς, αφορά και στην Ημαθία!
Ο Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε μετά από τη θετική αυτή εξέλιξη:
“Για άλλη μία φορά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αγροτών μας και καλύπτει με αποζημίωση τους μηλοπαραγωγούς, αν και η ζημία που υπέστησαν δεν προβλεπόταν από τον Κανονισμό του ΕΛΓΑ. Συνεχίζουμε να μαχόμαστε στο πλευρό των αγροτών μας!”.
Δείτε όλα τα αγροτικά νέα εδώ!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ai for All-Δωρεάν εξ αποστάσεως δράση κατάρτισης για 50.000 ωφελούμενους
- Εναρκτήρια σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ για το έργο TSI «Supporting the Implementation of the Risk-Based Food Control System Reform in Greece» με την ΕΕ και τον ΟΟΣΑ
- Δράση κινητής μονάδας εξυπηρέτησης καταναλωτών της Enaon EDΑ στη Βέροια
- Βιολογία, Χημεία, Φυσική: Χτίζουμε τις βάσεις από τη Β΄ Λυκείου
- Καλλιέργεια αβοκάντο και προοπτικές - Ποιες οι κατάλληλες συνθήκες για τη “σούπερ τροφή”