Ανδρόγυνο "πιάστηκε" να μαζεύει ελιές σε ξένο χωράφι - Συνελήφθη ο άντρας ενώ η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
 - Κατηγορία Αγροτικά Νέα
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας αγρότης πήγε στο λιοστάσι του και αντίκρισε ένα ανδρόγυνο, να μαζεύει τις ελιές μέρα μεσημέρι.
Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του ελαιώνα, πήγε στο χωράφι του και… τσάκωσε επ’ αυτόφωρο τον δράστη και την γυναίκα να μαζεύουν τις ελιές σαν να ήταν δικές τους.
Κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν επί τόπου και πέρασαν χειροπέδες στον αγρότη που μάζευε τις ελιές, ενώ η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται. Το ανδρόγυνο είχε καταφέρει -ως την ώρα που έγινε αντιληπτό- να μαζέψει ελαιόκαρπο συνολικού βάρους 1.500 κιλών.
Αυτή την περίοδο, έχουν μπει στο στόχαστρο επιτηδείων τα λιοστάσια και τα εκεί αφημένα εργαλεία συλλογής του καρπού. Κυρίως ελαιόπανα, τελάρα, πριόνια και οτιδήποτε άλλο κάνουν το… λάθος οι παραγωγοί να αφήσουν στο λιοστάσι, προκειμένου να συνεχίσουν την επόμενη μέρα, καθώς η μεταφορά τους και η αποθήκευση σε ασφαλές μέρος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διατήρηση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας
 - Η Τέχνη της Συσκευασίας: Κορδέλες, Κορδόνια & Χαρτιά Περιτυλίγματος
 - ΠΟΓΕΔΥ: Απαράδεκτη αποποίηση ευθυνών από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ - Η ευθύνη δεν είναι «φραπές»
 - Ασφαλή τρόφιμα: 97% υψηλή συμμόρφωση στα υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
 - ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν Πρόγραμμα Κατάρτισης: «Τεχνικές Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών» στην Κυπαρισσία