Παράδοση του New Holland Τ6.180 Dynamic Command στον κ. Δήμο Κερέμη από τον Κέραμο Έβρου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η P J Condellis SA με χαρά ανακοινώνει την επιτυχημένη παράδοση ενός νέου ελκυστήρα New Holland Τ6.180 Dynamic Command στον κ. Δήμο Κερέμη από τον Κέραμο Έβρου.
Η παράδοση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γιάννη Γκαϊντατζή, παρουσία του εκπροσώπου της P J Condellis SA, κ. Γιάννη Λιόλιου, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας για άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη στους πελάτες της.
Το τρακτέρ New Holland Τ6.180 Dynamic Command διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα New Holland FPT NEF 6κύλινδρο, 6728cc, με turbo και intercooler, προσφέροντας μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.
Το κιβώτιο ταχυτήτων 24x24 Dynamic Command επιτρέπει ταχύτητες έως 40 χλμ./ώρα ECO, ενώ τα προηγμένα συστήματα ισχύος EPM και ECOBlue HI-eSCR2 εξασφαλίζουν οικονομία καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.
Επιπλέον, ο γεωργικός ελκυστήρας διαθέτει ΡΤΟ 540/540E/1000 με Auto λειτουργία και υδραυλικά EDC με υδραυλικό ραντάρ, προσφέροντας αυξημένη ευχρηστία και ακριβή έλεγχο κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Για την άνεση του χρήστη, η καμπίνα είναι ανάρτησης, με κάθισμα αέρος και εμπρόσθιο άξονα με ανάρτηση, εξασφαλίζοντας έτσι μια ευχάριστη και παραγωγική εμπειρία οδήγησης.
Ευχαριστούμε τον κ. Δήμο Κερέμη για την εμπιστοσύνη του και του ευχόμαστε καλές δουλειές με τον νέο του γεωργικό ελκυστήρα!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πως έχουν τα δεδομένα για ενδεχόμενο προκαταβολών από τους παγετούς Μαρτίου - Απριλίου
- ΥπΑΑΤ: Νέα εποχή στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Προτεραιότητα η συνεργασία με Περιφέρειες και κτηνοτρόφους για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
- Τσιάρας: Το έργο του Νέστου δίνει πνοή στον πρωτογενή τομέα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Το Street Mode Festival επιστρέφει με την 13η έκδοσή του στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία Θεσσαλονίκης Ι 12-14 Σεπτεμβρίου 2025
- Η οικονομική αδυναμία του ΕΛΓΑ, οι εργάτες γης, ΟΠΕΚΕΠΕ, στη συνάντηση ΕΘΕΑΣ με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Κωστή Χατζηδάκη