Δόθηκε παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, το ΔΣ του Οργανισμού αποφάσισε να εισηγηθεί την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2023 μέχρι και την 30η Ιουνίου 2024.
Προϋπόθεση είναι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες, που θα ασκήσουν το δικαίωμα της ευεργετικής αυτής διάταξης, να έχουν εξοφλήσει την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά του έτους 2022.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσαβδαρίδης από το 27ο Συνέδριο Ψυκτικών: «Σταθερά δίπλα στον συνεπή επαγγελματία – Αδιαπραγμάτευτη η πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού»
- Δες Νέες Ιταλικές Ποικιλίες Ελιάς
- Τάσος Μπαρτζώκας: Κοινοβουλευτική παρέμβαση για παράταση των δηλώσεων ΟΣΔΕ – Στη Βουλή το αίτημα του ΤΟΕΒ Τρικάλων Ημαθίας
- Η ΕΕΚΕ στην Τελική Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Έργου CoRe – Consumer (Re)Generation στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
- Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας επιλέγει την 4Ε: ελιές και λάδι σύμμαχοι υγείας στις γειτονιές και αμφιθέατρα της Αττικής