Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέλεις απόλυτη απόδοση και οικονομία; Αυτό είναι το τρακτέρ που θα επιλέξεις εν όψη σχεδίων βελτίωσης!

Ο γεωργικός ελκυστήρας ή οπως το γνωρίζουν όλοι οι αγρότες κοινός, το τρακτέρ. Είναι ένα αναπόσπαστο εργαλείο του παραγωγού και αγρότη για να μπορέσει να φέρει εις πέρας την δύσκολη αυτή δουλειά της αγροτιάς! Ο αγρότης το χρησιμοποιεί για όλες του τις εργασίες όπως το όργωμα, ο καταστροφέας και ακόμα και το μάζεμα.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντική απόφαση και επενδυτική κίνηση είναι το τρακτερ που θα επιλέξει ο αγρότης σήμερα! Αν βρίσκεσαι μπροστά από αυτή την δύσκολη απόφαση ενόψη και των σχεδίων βελτίωσης που έρχονται, τότε σίγουρα σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τι τρακτέρ να επιλέξω?

Ψάχνεις λοιπόν, για ένα τρακτέρ που μπορεί να σου προσφέρει την απόλυτη απόδοση, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος; Τότε σίγουρα αξίζει να δείς περισσότερα για το νέο MF 7S της MASSEY FERGUSON.

Αυτό το τρακτέρ ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να θέσει νέα πρότυπα εύκολης λειτουργίας και αξιοπιστίας, καθιστώντας το την απόλυτη επιλογή για τους επαγγελματίες της γεωργίας. Είτε ασχολείσαι με μεγάλη καλλιέργεια είτε με δενδροκαλλιέργειες, το MF 7S είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σου. Διαθέτει μια ευρεία επιλογή σε:

  1. Χωρητικότητα κινητήρα,
  2. Κιβωτίων ταχυτήτων,
  3. Προδιαγραφών καμπίνας,
  4. Υδραυλικών συστημάτων και
  5. Επιλογών PTO.

Το βασικότε είναι πως το MF 7S μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να ταιριάζει ακριβώς στις απαιτήσεις σου.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα κύρια πλεονεκτήματα της επιλογής του τρακτέρ MF 7S και πως μπορείς να βρεις την καλύτερη επιλογή για σένα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τεράστια δύναμη κινητήρα και οικονομία!

Τα MS 7S είναι εξοπλισμένα με τον κινητήρα AGCO Power Engine. Πληρούν αυστηρούς κανονισμούς εκπομπών ρύπων και παρέχουν απόλυτη απόδοση με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Διαθέτει επίσης: εύχρηστο μοχλό Power Control, ημι-μετατόπιση και χωρίς βαθμίδες μετάδοση Dyna-VT, λειτουργία Engine Power Management (EPM), βελτιστοποιημένο σύστημα ροής αέρα και μοχλό Multipad. Τα τρακτέρ Massey Ferguson παρέχουν πλήρη άνεση χειριστή και βέλτιστη απόδοση καυσίμου. Άλλα χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη λειτουργία και η λειτουργία Super Eco για εξοικονόμηση καυσίμου, τα καθιστούν τον τέλειο συνεργάτη για κάθε αγρότη.

Τσέκαρε και τις μοναδικές επιδόσεις!

Το τρακτέρ MF 7S είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό και ευέλικτο μηχάνημα σχεδιασμένο για να βοηθά τους αγρότες όπως εσύ, να επιτύχεις τη μέγιστη απόδοση του κόπου και του χρόνου σου. Το MF 7S διασφαλίζει ακριβή και ανταποκρινόμενο έλεγχο των λειτουργιών του για καλύτερη παρακολούθηση της εργασίας σου. Προσφέρει επίσης ένα υδραυλικό σύστημα ανίχνευσης φορτίου που παρέχει υψηλή απόδοση με χαμηλές απαιτήσεις καυσίμου. Το MF 7S έρχεται επίσης με διάφορες επιλογές PTO, συμπεριλαμβανομένου ενός μπροστινού συστήματος PTO 1.000 RPM, το οποίο επιτρέπει την τροφοδοσία μιας μεγάλης γκάμα πρόσθετων για αυξημένη απόδοση. Πάντα με άνεση χειρισμού και ευελιξία!

Η δουλειά του αγρότη είναι μια από τις δυσκολότερες! Για αυτό τον λόγο στην MASSEY FERGUSON φέραμε ένα τρακτέρ που μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τη δουλειά σου ευκολότερη και πιο αποτελεσματικά. Το MF 7S έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εργονομία, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση σε όλες τις κύριες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των γρήγορων και βολικών χειριστηρίων του. Διαθέτει επίσης οθόνη που εμφανίζει καθαρά τα δεδομένα λειτουργίας, δίνοντάς σας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες. Επιπλέον, με ορατότητα καμπίνας 360° και μηχανική ανάρτηση καμπίνας, μπορείς να εργάζεσαι πιο έξυπνα και να οδηγείς με ασφάλεια στους δρόμους. Για βραδινή εργασία, η επιλογή φώτων εργασίας 16 LED μπορεί να μετατρέψει τη νύχτα σε μέρα με εξαιρετική ικανότητα φωτεινότητας.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαθέσιμα μοντέλα

Δείτε αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα μοντέλα και τα βασικά πλεονεκτήματα ΕΔΩ ( https://www.masseyferguson.com/el_gr/product/tractors/mf-3.html )

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Λ. Αθηνών 71, 101 73 Αθήνα, Τηλ.: 210 348 3300 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών, 570 09 Θεσ/νίκη, Τηλ.: 2313 082212

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb