Ευχαριστήριο Αγροτικού Συλλόγου Μεσημερίου - Εδέσσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Αποχωρήσαμε συντεταγμένα και με το κεφάλι ψηλά από το μπλόκο που στήσαμε για 29 μέρες στα φανάρια του κόμβου Μεσημερίου.
Κρατήσαμε ακλόνητο το μετερίζι του μπλόκου, στέλνοντας μήνυμα μαζικής, αποφασιστικής και αταλάντευτης πάλης για την επιβίωση μας.
Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που πλαισίωσαν το μπλόκο και δώσαμε μια τίμια μάχη βγάζοντάς μας νικητές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς υπαλλήλους που από την πρώτη στιγμή ήταν μαζί μας και είχαμε μια άψογη συνεργασία στο χώρο του μπλόκου.
Επίσης τον εμπορικό σύλλογο και τον εργατικό που στήριξαν εξαρχής τις δίκαιες διεκδικήσεις μας στον αγώνα για την επιβίωση της αγροτιάς.
Τέλος ευχαριστούμε τους γεωπόνους και τον νομικό σύμβουλο που συνέβαλαν στην σύνταξη του τεχνικού φακέλου που τεκμηρίωνε την απώλεια εισοδήματος όλων των κερασοπαραγωγών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»