Deminimis στα ροδάκινα: Τι απαντά ο ΥπΑΑΤ για τα ποσά και το χρονικό διάστημα που θα δοθούν (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Έπειτα από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε χτες Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Ημαθία και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει (7.30 μ.μ.) η εκδήλωση που οργάνωσε η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ με θέμα "Η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και η μετάβασή τους την ψηφιακή εποχή" παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.
Αφού τοποθετήθηκαν υπουργοί , βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης, τέθηκαν ερωτήματα από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ τα οποία αφορούσαν τα φλέγοντα αγροτικά ζητήματα αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος.
Στο 1ο βίντεο μπορείτε να δείτε τις τοποθετήσεις του κυβερνητικού κλιμακίου και στο 2ο βίντεο, σε αυτό που ακολουθεί, μετά το 10ο λεπτό τα ερωτήματα που τους τέθηκαν (Στο 13ο λεπτό η απάντηση για τα deminimis από τον ΥπΑΑΤ κ. Γεωργαντά).
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ζητείται για αγορά χωράφι έκτασης 35-40 στρεμμάτων στο Δήμο Βέροιας
- Μανιτάρια από απόβλητα και καινοτόμες χρήσεις του μύκητα, στη Δράμα
- Ερώτηση βουλευτών ΠΑΣΟΚ: Στα χέρια εισπρακτικών εταιρειών οι ασφαλιστικές οφειλές των αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών
- Ποιους αφορούν οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 5 έως 9 Μαΐου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Η αδέσποτη βόσκηση αιγοπροβάτων πληγή για τις αγροτικές καλλιέργειες