Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο νέες παραδόσεις "ελαφιών" JHON DEERE σε Πέλλα και Ημαθία από το κατάστημα Κωνσταντινίδη στο Ριζό Σκύδρας

Στο κατάστημα του Θοδωρή Κωνσταντινίδη στο Ριζό Σκύδρας οι παραδόσεις "ελαφιών"  Jhon Deere συνεχίζονται με πολύ καλούς ρυθμούς, καθώς την εβδαομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμη πωλήσεις σε Πέλλα και Ημαθία αντίστοιχα.

Αρχικά είχαμε με την παράδοση ενός 5075GL CAB στα αδέρφια Γιακουμίδη Γιακουμή και Δημήτρη από το Παλαίφυτο Γιαννιτσών και μια δεύτερη παράδοση ενός 5075GL OS στον κ. Δηνώρη Σάκη από την Επισκοπή Ναούσης!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. 

Ποιότητα, εξυπηρέτηση και καλές τιμές, το τρίπτυχο που κερδίζει την εμπιστοσύνη των αγροτών της Πέλλας, της Ημαθίας και όχι μόνο, αφού εκτός από το φυσικό κατάστημα του κ. Κωνσταντινίδη στο Ριζό Σκύδρας, έχει δημιουργηθεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop  www.tkautoparts.gr ) για να πραγματοποιούν οι αγρότες από κάθε γωνιά της ελλάδας , αγορές από το σπίτι τους. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μία επίσκεψη στο κατάστημα θα σας πείσει, καθώς μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα με κορυφαίας ποιότητας , πιστοποιημένα , λιπαντικά αγροτικών μηχανημάτων, ανταλλακτικών αυτοκινήτων,  μπαταριών και λαδιών αλλά και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων και τρακτέρ (JOHN DEERE) αλλά και ηλεκτρικά ψαλίδια και αλυσοπρίονα σε πολύ καλές τιμές!!!

 

Τηλέφωνα παραγγελιών 2381071101 & 6970957245 Κωνσταντινίδης Θεόδωρος.

Δυνατότητα αποστολής με  ΕΛΤΑ COURIER.

Επίσης, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα www.tkautoparts.gr (e-shop) και πραγματοποιήστε ηλεκτρονικά τις αγορές σας καθώς και τη ΣΕΛΙΔΑ στο facebook για να ενημερώνεστε. 

Δυνατότητα και για κινητό service !!!

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb