ΑΚΚΕΛ: Οι Ολλανδοί αγρότες επαναστάτησαν γιατί είναι ελεύθεροι, χωρίς «αγροτοπατέρες» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η επανάσταση των αγροτών στην Ολλανδία κατά της μητσοτακικού τύπου κυβέρνησης του Μαρκ Ρούτε ("μαθητής" και αυτός του ΓερμανοΝαζί Κλάους Σβαμπ (WEF) όπως και ο Μητσοτάκης) να γίνει παράδειγμα στους Έλληνες αγρότες και σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ότι όταν κάποιοι είναι απελευθερωμένοι από κομματόσκυλα τύπου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ετερόφωτος, δεν έχει δικούς του «αγροτοπατέρες») διεκδικούν το δίκιο τους ανοιχτά και αντρίκια απέναντι σε κάθε δικτατορίσκο.
Με το πρόσχημα της ... κλιματικής αλλαγής η κυβέρνηση του Ολλανδού Μητσοτάκη επιβάλει την μείωση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής (διότι ... καταστρέφουν το περιβάλλον!) μέχρι και του σημείου της βίαιης απαλλοτρίωσης αγροκτημάτων που οι αγρότες τους δεν υποτάσσονται και τα καλλιεργούν!
Το ΑΚΚΕΛ για χρόνια ολόκληρα καταγγέλει κυρίως την σημερινή κυβέρνηση για το ανάλογα καταστροφικό έργο εναντίον των Ελλήνων αγροτών, αλλά τα κομματόσκυλα, οι «αγροτοπατέρες», πατούν με την κομματική μπότα τον λαιμό των Ελλήνων αγροτών. Μέσα στα τελευταία χρόνια τουλάχιστον 200.000 αγρότες έχουν αποσυρθεί από την αγροτική παραγωγή. Ώρα οι αγρότες να αποτινάξουν τον κομματικό ζυγό και να δώσουν κλωτσιά στα ΝΔούλικα και ΠΑΣΟΚικά αγροτοκομματόσκυλα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά
- Υπογραφή πρόσκλησης για την εξωστρέφεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ύψους 200 εκατ. €, μέσω ΕΣΠΑ
- Μεγάλη νυχτερινή επιχείρηση και διάσωση περίπου 520 προσφύγων και μεταναστών
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας : Κάτω τα χέρια από τους αγρότες αγωνιστές!
- Αγγελία Θέσης Γεωπόνου