Ενίσχυση εισοδήματος των αγροτών - Ομιλία Βεσυρόπουλου στη Βέροια (Φωτογραφίες - Βίντεο) www.imathiotikigi.gr
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην "ΕΛΙΑ" στη Βέροια πραγματοποιήθηκε στις 8 μ.μ. σήμερα ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με πρωτοβουλία της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών – ΕΘΕΑΣ και σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Ημαθίας όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ό Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Ρεπορτάζ: Βοργιάδης Χρήστος
Την έναρξη της εκδήλωσης προλόγισαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Γιαννακάκης Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Αποστολίδης Στέφανος
(Δείτε το βίντεο στο link https://www.youtube.com/watch?v=gI32fBuhD2E )
Ακολούθησε η ομιλία του κ. Βεσυρόπουλου κατά την οποία ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας παρουσίασε αναλυτικά τα νέα μέτρα για τη φορολόγηση των αγροτών, τις νέες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των συνεταιρισμών που επλήγησαν από τον παγετό του έτους 2021 , τα μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών και την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και στο τέλος έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθεσαν οι παρευρισκόμενοι.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι συνεταιρισμών και αγροτικών συλλόγων, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κλάδου, των μεταφορών και της μεταποίησης, λογιστές, φοροτεχνικοί και αγρότες.
Ακολουθεί το βίντεο της ομιλία του κ. Βεσυρόπουλου με την παρουσίαση των μέτρων ενίσχυσης και φορολόγησης των αγροτών.
Δείτε περισσότερα αγροτικά νέα
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρώιμος τρύγος αλλά αναβολή των προβλέψεων σοδειάς στην Ευρώπη: «Οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν αδύνατη κάθε ρεαλιστική και αξιόπιστη πρόβλεψη»
- Συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης Λάζαρου Τσαβδαρίδη με νέους της Νάουσας
- Αμυγδαλιά: Βήμα προς βήμα η συγκομιδή
- Νοσοκομείο Νάουσας: Η υγεία του λαού δεν μπορεί να στηρίζεται σε «μπαλώματα»
- Στο σφυρί το σπίτι βιοπαλαιστή κτηνοτρόφου – Ο «Μαρίνος Αντύπας» μπαίνει μπροστά: «Δεν θα τον αφήσουμε μόνο»