Με απουσία αγροτικών συλλόγων η "Ευρεία" σύσκεψη για τα προβλήματα των αγροτών στο επιμελητήριο Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στο facebook , θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ημαθίας την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 και ώρα 18.00 μ.μ., από την οποία θα απουσιάζουν οι εκπρόσωποι των αγροτών μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους, που είναι και τα θεσμικά όργανα με διεκδικητικό χαρακτήρα, καθώς δεν προσκλήθηκαν να συμμετέχουν.
Τα θέματα που θα συζητηθούν στην "ευρεία" σύσκεψη είναι τα εξής:
- Εξελίξεις που αφορούν στην επιδότηση πληγέντων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών, από τον παγετό του 2021, σε Νομούς Ημαθίας και Πέλλας.
- Τα προβλήματα που προκύπτουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία και το εμπάργκο της Λευκορωσίας, σε σχέση με το εμπόριο και γενικότερα με τις οικονομικές επιπτώσεις.
- Φορολογικές επιπτώσεις στον Αγροτικό Τομέα, σε σχέση με την παραοικονομία που παρατηρείται στον κλάδο.
Έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν:
Ο Υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Βεσυρόπουλος Απόστολος
Οι Βουλευτές Νομού Ημαθίας Μπαρτζώκας Αναστάσιος, Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Τόλκας Άγγελος.
Οι Βουλευτές Νομού Πέλλας Καρασμάνης Γεώργιος, Σταμενίτης Διονύσιος, Βασιλειάδης Βασίλειος, Τζάκρη Θεοδώρα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Τζαμτζής Ιωάννης
Ο Αντιδήμαρχος Βέροιας σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Τσιφλίδης Ηλίας
Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πέλλας Τσώτσος Ιορδάνης
Για το Επιμελητήριο Ημαθίας
Αποστολίδης Στέφανος - Α’ Αντιπρόεδρος Διοικητικής Επιτροπής
Για την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων
Ο Πρόεδρος
Γιαννακάκης Χρήστος
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκινά το πρόγραμμα ενίσχυσης θερμοκηπιακών καλλιεργειών – Στα 600 εκ. με υπερδέσμευση και ιδιωτική συμμετοχή ο συνολικός Προϋπολογισμός
- Σε πανστρατιά για τη λειψυδρία κάλεσε πολίτες και φορείς ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρος Παπασταύρου
- Παράδοση New Holland T4.90F & TERRA DIAS PRO 2000 στο Μεταγγίτσι Χαλκιδικής | Δες τα χαρακτηριστικά τους!
- Θλιβερή η κατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Φλώρινας που τερματίζει στην… Έδεσσα!
- Δες πώς να ενισχύσεις το ριζικό Σύστημα και να αξιοποιήσεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία του εδάφους!