Η δενδροκαλλιέργεια που αποφέρει 5000 ευρώ ανά στρέμμα - Σε ποια περιοχή της Ελλάδας καλλιεργείται (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Το αποκαλούν φρούτο "Θαύμα", η συγκομιδή των καρπών γίνεται με τίναγμα των δέντρων ή θάμνων, έχει ευεργητικές ιδιότητες, πρόκειται για μια καλλιέργεια με μηδαμινά έξοδα και αποφέρει κέρδη ανά στρέμμα περίπου 5000 ευρώ.
Ρεπορτάζ : Βοργιάδης Χρήστος
Η IMATHIOTIKIGI.GR βρέθηκε σε κτήμα όπου καλλιεργούνται δέντρα που παράγουν καρπούς feijoa στην περιοχή της Ημαθίας και συγκεκριμένα στο χωριό Ζερβοχώρι, με τον παραγωγό κ. Γιώργο Ουζουνίδη να αναφέρει αναλυτικά τις καλλιεργητικές φροντίδες που απαιτούνται και το πόσο αποδοτική είναι η καλλιέργεια.
Feijoa φρούτα κ. Γιώργος τηλ. 6936854914
Δείτε περισσότερα αγροτικά νέα
Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί - Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τζάκρη: «Γρήγορες και δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς της Πέλλας και Ημαθίας, που οι καλλιέργειες τους επλήγησαν από παγετό στο προανθικό στάδιο»
- Ενημερωτική εκδήλωση στον Πτελεό Μαγνησίας για την προστασία της ελαιοπαραγωγής
- Μέτρα προστασίας για τη γρίπη πτηνών συστήνει η Περιφέρεια Ηπείρου
- ΚΕΟΣΟΕ: Όταν η μετριοπαθής κατανάλωση αποκτά το πλήρες νόημά της. Ο ΠΟΥ δεν εξοστρακίζει το κρασί: "Είμαστε μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος"
- Επιστολή ΕΘΕΑΣ προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για τους έκτακτους φορολογικούς ελέγχους στα ΚΥΔ