Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση στήριξης των εργαζομένων στην "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΑΒΑΡΕΣΟΣ" από τον ΑΣ Νάουσας "ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ"

Οι βιοπαλαιστές αγρότες στεκόμαστε στο πλευρό του σωματείου των εργαζομένων της « Ευρωπαϊκής Νηματουργίας Βαρβαρέσος» που αποφάσισαν 24ωρη απεργία.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους για:

  • Αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.
  • Την υπογραφή ΣΣΕ
  • Την κάλυψη των απωλειών στους μισθούς
  • Για την κατάργηση του άθλιου διαχωρισμού παλιών και νέων εργαζομένων.

Εργάτες και βιοπαλαιστές αγρότες βράζουμε στο ίδιο καζάνι , έχουμε τους ίδιους αντιπάλους τους βιομήχανους , τους μεγαλέμπορους , το κράτος και τις κυβερνήσεις τους που με την πολιτική τους οδηγούν εμάς στην φτώχεια και την εξαθλίωση για να ζουν μία χούφτα παράσιτα στη χλιδή από τον πλούτο που εμείς παράγουμε.

Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις τους και θυμίζουμε ότι χωρίς την συμπαράσταση και αλληλεγγύη των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων στους αγώνες των πολυήμερων μπλόκων της αγροτιάς θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να αποσπάσουμε κατακτήσεις πχ (αφορολόγητο κα), να βάλουμε φρένο σε μια σειρά μέτρα και να πάρουμε κάποιες ανάσες.

Πεποίθηση μας είναι πως μόνο με τον κοινό βηματισμό και δράση εργαζομένων – αγροτών και άλλων λαϊκών στρωμάτων, μπορούμε να δώσουμε δύναμη και προοπτική στον αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιών αιτημάτων και να ανοίξουμε τον δρόμο για μια ζωή σύμφωνα με τις δυνατότητες της εποχής για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε.

Εργατιά , αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά!

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb