40χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ - Τον έσωσαν πυροσβέστες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο αλβανικής καταγωγής οδηγός του τρακτέρ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και καταπλακώθηκε από αυτό.
Τύχη βουνό είχε σήμερα το μεσημέρι ένας 40χρονος οδηγός τρακτέρ στο χωριό Ορέσκεια του δήμου Βισαλτίας Σερρών.
Ο αλβανικής καταγωγής οδηγός του τρακτέρ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και καταπλακώθηκε από αυτό.
Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες και προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βισαλτίας και από εκεί στο νοσοκομείο Σερρών, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Πηγή: voria.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με την Παρουσία του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου η Κοπή Πίτας της Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Ημαθίας
- Στο πλευρό των πρωταγωνιστών της υπαίθρου και η ΠΟΓΕΔΥ
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη Απολογισμός Ανακύκλωσης Αποτσίγαρων 2025
- Τσιάρας: Στόχος μας η εκρίζωση της ευλογιάς - χρηματοδοτικά εργαλεία και παρεμβάσεις για την κτηνοτροφία
- Σταθερά στο πλευρό αγροτών και κτηνοτρόφων η ΕΘΕΑΣ