Πότε πληρώνονται από τον ΕΛΓΑ οι ενστάσεις για ζημιές του 2019 και παγετός-χαλάζια του έτους 2020
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στο πλαίσιο της επανεκτίμησης των ζημιών για το έτος 2019 που διενεργείται από δύο γεωπόνους και οι οποίοι ορίζονται από τον ΕΛ.Γ.Α. , αναμένεται το επόμενο διάστημα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μέσα στο Δεκέμβρη να πραγματοποιηθεί η πληρωμή όσων χρείζονται δικαιούχοι.
Επίσης, όσον αφορά τις εκτιμήσεις για παγετό του τρέχοντος έτους, το πιθανότερο είναι να σταλούν τα ειδοποιητήρια στους πληγέντες παραγωγούς προς το τέλος του χρόνου, με αρχές Γεννάρη του 2021, και τον Φεβρουάριο να λάβουν οι αγρότες και τις εκτημίσεις για το χαλάζι, αναμένοντας το αμέσως επόμενο διάστημα (Πιθανότατα τον Μάρτιο) και την καταβολή των ποσών στους λογαριασμούς τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αδικημένοι από τον ΕΛΓΑ οι παραγωγοί Ροδοχωρίου Ημαθίας - Διαμαρτύρονται για τα πορίσματα (2024) από χαλαζόπτωση και ανεμοθύελλα
- 10 λόγοι για να αγοράσεις το νέο T5S
- Τσιάρας: Στόχος μας σε 18 μήνες η χώρα να έχει Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Ιωάννης Καμπαϊλής»
- Πόσο κινδυνεύω από νόσο Αλτσχάιμερ αν έχω επιχείλιο έρπη; Τι αναφέρει νέα μελέτη