Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχονται καλά μαντάτα για τους ροδακινοπαραγωγούς ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα ;

Από τη μια, οι φωτιές στα αποξηραντικά που σε πολλές περιπτώσεις ξεφεύγουν και προκαλούν ζημιές στα κτήματα κινδυνεύοντας ακόμη και αποθήκες με γεωργικά μηχανήματα, και από την άλλη η αλόγιστη και παρατεταμένη χρήση γεωργικών φαρμάκων, αναγκάζουν το ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ της ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ να βγαίνει από το ΤΡΥΠΑΚΙ του, φοβισμένο και πεινασμένο για τους λόγους που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας (Δείτε ΕΔΩ ) .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πηγαίνοντας σε κατοικημένες περιοχές για να βρει τροφή, μπαίνει σε ένα άλλο "τρυπάκι".

Προσπαθεί να μάθει γιατί οι παραγωγοί δεν έχουν χρήματα πλέον και δυσκολεύονται να του πετάξουν έστω και ένα κοκαλάκι κότας, μια φτερούγα, κάτι τέλος πάντων να γεμίσει το στομαχάκι του.

Κρυφακούει για κάτι De minimis ψίχουλα, για παγετούς από την "Μήδεια" που είναι στον αέρα, για συνδεδεμένες που καθυστερούν, Ρωσικό εμπάργκο .....α τελευταία κάτι πήρε το αυτάκι του για επίσκεψη του ΥπΑΑΤ τις επόμενες μέρες σε Ημαθία και Πέλλα.

Αλεπουδάκι: "Λέτε να φέρνει κανένα καλό νέο ή σαν τον προηγούμενο θα έρχεται και θα φεύγει άρον άρον; Να δούμε και ποιους θα συναντήσει(λες και δεν ξέρουμε...), γιατί όποτε έρχονται πρωθυπουργός και υπουργοί, μόνο τα δικά τους παιδιά αρέσκονται να βλέπουν, για να φεύγουν ικανοποιημένοι αυτοί και μαραζομένοι οι αγρότες. 

Τι σοφά μιλάει ώρες ώρες αυτό το μικρό ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ και μετά χάνεται στο ΤΡΥΠΑΚΙ του και οι επικεφαλείς, "φωστήρες" και "σωτήρες" λειτουργώντας όπως έμαθαν επί σειρά ετών , συνεχίζουν ανενόχλητοι στο δικό τους ΤΡΥΠΑΚΙ.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!!!

Το ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ της ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ  ( WWW.IMATHIOTIKIGI.GR )

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

  

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb