Μεγάλη Παρασκευή - Μέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Η Μεγάλη Παρασκευή είναι για εμας τους χριστιανούς η πλέον φρικτή και λυπητερή ημέρα, είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας αλλά και η πιο Ιερή, η πιο Αγία, η πολυσέβαστη και πλέον αγαπητή και προσκυνητή ημέρα της Εκκλησίας μας. Κι αυτό διότι ο Ενανθρωπήσας Υιός και Λόγος του Θεού κρέμεται καρφωμένος, επάνω στο ξύλο του σταυρού.
Ο ίδιος ο Θεός κατέβηκε στη γη να διδάξει την Αλήθεια, το φως το αληθινό, με την μαρτυρική Σταύρωση Του αλλά και με τη Λαμπρή Ανάσταση Του, με την οποία άνοιξε το δρόμο για τη σωτηρία των ανθρώπων.
Σε όλη την Ελλάδα τη σημερινή ημέρα στολίζονται χιλιάδες επιτάφιοι, ο ένας πιο όμορφος από τον άλλον, και ψάλεται <<Η ζωή εν τάφω>> .
Καλή Ανάσταση
Πηγή video: Greece 2004
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- «Διάλογος με την Παραγωγή»: Αύριο στις 10:00 η τρίτη συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ
- Θανάσης Καββαδάς: «Το LEADER Αλιείας 2014-2020, ύψους 54,1 εκατ. ευρώ δεν αφορούσε αποκλειστικά τους αλιείς, αλλά και άλλες οικονομικές δραστηριότητες, με στόχο την τοπική ανάπτυξη»
- ΥΠΑΑΤ– ΑΑΔΕ: Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2027 οι βώλοι για τις εκτροφές άνω των 900 αιγοπροβάτων για την ΕΑΕ 2026
- Η πορεία του ελαιολάδου σε κρίσιμη συνάντηση αγροτικών φορέων στην Ηλεία
- Πρώτο ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν στη Βρετανία το γιαούρτι