Πέτσας για υποχρεωτικό εμβολιασμό: Οι εκπαιδευτικοί οι επόμενοι στη σειρά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και το θέμα της πιθανότητας απολύσεων για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν μίλησε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.
Όπως είπε ο υπουργός, η αναστολή εργασίας είναι από μόνη της είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να εμβολιαστεί κάποιος που δεν θέλει να χάσει το εισόδημά του. Ανέφερε, επίσης, ότι ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι τη διαφορά του να είσαι εμβολιασμένος, καθώς υπάρχουν και τα προνόμια.
Όσον αφορά τους επόμενους κλάδους, στους οποίους μπορεί να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, ο κ. Πέτσας είπε ότι αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τους εκπαιδευτικούς και τους δημοσίους υπαλλήλους που βρίσκονται σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής. «Πιο μεγάλο θέμα είναι των εκπαιδευτικών», τόνισε.
Τέλος, ανέφερε ότι θα πολλαπλασιαστούν οι κινητές ομάδες εμβολιασμού τις επόμενες μέρες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Super League 2: Ο Ηρακλής υπέταξε τον ΠΑΟΚ Β΄ με ανατροπή
- Επίσκεψη του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης στο Σύλλογο «Ανόρασις» για την Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού
- WILDFIRE ® RKD GALA: Η νέα πρώιμη ποικιλία μήλου που αλλάζει τα δεδομένα
- Γυναικεία παπούτσια που ξεχωρίζουν: loafers & γόβες με χοντρό τακούνι
- Προϋπολογισμός 40 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατάρτισης αγροτών από το ΥΠΑΑΤ