Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Α.Σ.Ο.Π. Βελβεντού ΔΗΜΗΤΡΑ φημίζεται για την δραστηριότητα και την εμπειρία των μελών της στην αγροτική παραγωγή

H ΔΗΜΗΤΡΑ Βελβεντoύ φημίζεται για την δραστηριότητα και την εμπειρία των μελών της στην αγροτική παραγωγή. Η διατήρηση παραδοσιακών μεθόδων, σε συνδυασμό με την εφαρμογή νέων στην καλλιέργεια, στην παραγωγή, στην τυποποίηση, στην συσκευασία, στην προώθηση και στην διακίνηση των φρούτων πιστοποιούν και εγγυούνται την ποιότητα τους.
Οι εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού βρίσκονται στο Βελβεντό, τα κτήματα των παραγωγών βρίσκονται στους πρόποδες της οροσειράς των Πιερίων, πλάι στην λίμνη Πολυφύτου, μια τοποθεσία με ιδανικό μικροκλίμα για την παραγωγή φρούτων και κυρίως ροδάκινων και νεκταρινιών.


Τα μέλη της οργάνωσης παραδίδουν όλη την παραγωγή τους στο Συνεταιρισμό, ο οποίος εφαρμόζει όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους, προκειμένου να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η εμπειρία 40 και πλέον ετών και το μεράκι των παραγωγών στην παραγωγή φρούτων κάτω από τις οδηγίες και τον έλεγχο εξειδικευμένου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού, που καταγράφει όλα τα στάδια της παραγωγής, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο ορεινό μικροκλίμα της περιοχής, αποτελούν εγγύηση για την παραγωγή υγιεινών φρούτων με κυριότερα πλεονεκτήματα την μοναδική γεύση και την μεγαλύτερη αντοχή σε όλα τα στάδια από την διαλογή και συσκευασία μέχρι την τελική κατανάλωση.
 
 

Η ΔΗΜΗΤΡΑ Βελβεντού στις σύγχρονες εγκαταστάσεις με ψυκτικούς θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, με μηχανολογικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, με ηλεκτρονική γραμμή διαλογής – συσκευασίας και με ηλεκτρονική γραμμή μικροσυσκευασίας, συγκεντρώνει, συσκευάζει, τυποποιεί και διακινεί στην αγορά τα φρέσκα φρούτα που παράγουν οι παραγωγοί μέλη της, κυρίως ροδάκινα και νεκταρίνια, αλλά και μήλα, δαμάσκηνα, κεράσια, βερίκοκα και κυδώνια.
Οι εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ»,

βρίσκονται στο Βελβεντό σε ιδιόκτητο χώρο έκτασης 15.000 τ.μ., με κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3.500 τ.μ.
 

Στον Συνεταιρισμό λειτουργούν με πλήρη μηχανοργάνωση τα τμήματα:

  1. Διοίκησης και πωλήσεων
  2. Παραγωγής
  3. Οικονομικό
  4. Τεχνικό

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb