Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχέδια βελτίωσης --Μελέτες Αφοι Τόπη

"Τα σχέδια βελτίωσης είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Χρειάζονται χρόνο, γνώση και εμπειρία για να έχετε επιτυχία. Η Αφοι Τόπη ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Αφήστε το πάνω της.
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Αφοι Τόπη Ο.Ε. είναι το έμψυχο δυναμικό της. Η υψηλή επιστημονική κατάρτιση, με πολυετή αποδεδειγμένη εμπειρία, τουλάχιστον 30 ετών, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός έχουν σαν αποτέλεσμα την άριστη γνώση, την αξιοπιστία, την σιγουριά και την εγγύηση στις παροχές υπηρεσίες. Το σχεδόν 100% επιτυχές αποτέλεσμα το αποδεικνύει. Η Αφοι Τόπη, γνωρίζοντας τις συνθήκες των καιρών, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε συζητήσιμες τιμές. 

 

Σχέδια Βελτίωσης – Νέοι Αγρότες – Βιολογική Γεωργία & Κτηνοτροφία – Απονιτροποίηση -  Αγορά χωραφιών με επιδότηση επιτοκίου (έως και 100%) – Εκτίμηση  αγροτικών ζημιών (Πραγματογνωμοσύνη) – Μελέτες Βιωσιμότητας μονάδων – Μελέτες Αρδευτικών Δικτύων -  Σύμβουλοι Αγροτών 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
Τηλεφωνικά: Αντώνης Τόπης 6945771640, Χρήστος Τόπης  6977582662,  2333023828
E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Σοφ. Βενιζέλου 71, 593 00 Αλεξάνδρεια Ημαθίας 
Περισσότερες Πληροφορίες: https://afitopi.com/
Facebook Page @afitopi.O.E.  https://www.facebook.com/afitopi.OE/ "
Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb