Τίτλοι:

Χρήστος Βοργιάδης

Χρήστος Βοργιάδης

URL Ιστότοπου:

Αποτίμηση της Διημερίδας “Το μέλλον της εκπαίδευσης και πως θα το κάνετε πράξη σήμερα στην τάξη σας!”

Στις 20 και 21 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Διημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, με τίτλο “Το μέλλον της εκπαίδευσης και πως θα το κάνετε πράξη σήμερα στην τάξη σας!”, η οποία διεξήχθη διαδικτυακά ακολουθώντας τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης σχετικά με τον COVID-19.

Μια ιδέα που ξεκίνησε από την Κρήτη ως συνδιοργάνωση της Eduact και της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης και με την υποστήριξη της O3-Out of Ordinary, με αφορμή τη ζέση και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινότητας για το αντικείμενο ήταν ανοιχτή για όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά την Διημερίδα πατώντας εδώ

Επίτιμοι καλεσμένοι συνόδευσαν την Διημερίδα με χαιρετισμούς και σχετικές ομιλίες. Συγκεκριμένα συμμετείχαν: η κ. Ζέττα Μακρή Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο κ.Ελευθέριος Αυγενάκης - Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, ο κ. Βασίλειος Διγαλάκης Βουλευτής και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η κ.Μαλανδράκη Κρασουδάκη Σοφία -Εντεταλμένη Περιφερειακη Σύμβουλος στον τομέα Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού, ο κ.Ιωάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά Χανίων, ο κ. Γιάννης Μηλάκης Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου, ο κ.Αντώνης Κωνσταντάρας - Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης στα Χανιά, ο κ.Αναστάσιος Κόλλιας - Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Προπονητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ρομποτικής, o κ.Κωνσταντίνος Ζορμπάς - Γενικός Διευθυντής Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, ο κ.Κώστας Βασιλείου - Πρόεδρος της Eduact, ο κ.Δημήτρης Σίσκος - General Manager της O3 Out Of the Ordinary και πιστοποιημένος Επιμορφωτής Εκπαιδευτικών από τη LEGO® Education Academy.

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία ικανοποιήθηκε η εκφρασμένη ανάγκη των εκπαιδευτικών να ενημερωθούν, να αγκαλιάσουν τις καινοτόμες ιδέες και να δώσουν νέα κίνητρα και προοπτικές σε παιδιά και εφήβους, ώστε να έρθουν σε επαφή με την ρομποτική, το STEAM,

τις νέες τεχνολογίες και την πρώιμη επιχειρηματικότητα και να διαμορφώσουν έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τις ιδέες και τη δουλειά τους.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 1.500, καθώς στο καινοτόμο αυτό έργο συνέβαλαν τα δωρεάν Workshops εκπαιδευτικής ρομποτικής για τους εκπαιδευτικούς. Με τους επιστημονικούς μας συνεργάτες Δημήτρη Σίσκο, Τάσο Κόλλια και Γκρέτα Λεβέντη παρουσιάστηκαν σύγχρονες εκπαιδευτικές θεματικές με σκοπό την πληροφόρηση για τις STEAM μεθοδολογίες και την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών, μέσα από νέα εργαλεία τεχνολογίας και καινοτόμες τεχνικές, που μπορούν να εντάξουν στις τάξεις τους.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά που παρευρεθήκατε διαδικτυακά και να αναγνωρίσουμε την καθοριστική συμβολή των Χρυσών Χορηγών μας TITAN, Hellas Gold, KLEEMANN, Διός καθώς και του Χορηγού για την Κρήτη ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε..

Το μηχάνημα που ελέγχει τα ζιζάνια χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων - Η έλλειψη εργατών γης οδηγεί στην αυτοματοποίηση (Photos)

Η τελευταία ημέρα της διαδικτυακής εκδήλωσης «Exploring Bejo's World» επικεντρώθηκε στο μέλλον της γεωργίας. 

Η Pixelfarming Robotics και η Farmwise παρουσίασαν την απάντησή τους στο ερώτημα πώς να αντιμετωπιστεί η έλλειψη εργατικού δυναμικού. Η αυξανόμενη έλλειψη εργατικού δυναμικού σημαίνει ότι ο τομέας των αγροτικών επιχειρήσεων επιδιώκει ολοένα και περισσότερο την αυτοματοποίηση.

Pixelfarming Robotics
First, ο Arend Koekkoek, Διευθύνων Σύμβουλος της Pixelfarming Robotics, πήγε τους συμμετέχοντες στο θερμοκήπιό τους στην Ολλανδία. Ζωντανά στην τοποθεσία, συζήτησε το Robot One. Αυτό το μηχάνημα ελέγχει τα ζιζάνια χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων.


Arend Koekkoek

Οι καλλιεργητές σήμερα αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις όσον αφορά τη διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων. Αυτά περιλαμβάνουν την εξάντληση του εδάφους και τις ολοένα και πιο περιορισμένες επιτρεπόμενες χημικές ουσίες. Πολλοί καλλιεργητές εξαρτώνται από αυτά. «Υπάρχουν λύσεις, αλλά είναι πολύ επίπονες», ξεκινά η Άρεντ. "Η έρευνά μας έδειξε ότι οι καλλιεργητές θέλουν να ελέγχουν τα ζιζάνια, κατά προτίμηση χωρίς χημικά. Αλλά θέλουν επίσης λιγότερη ένταση εργασίας στο χωράφι. Και υψηλότερες αποδόσεις με υγιές έδαφος."

Αυτός ο μηχανικός θέλει να λύσει αυτά τα προβλήματα. Περιγράφει αυτή τη λύση ως pixelfarming. Στη συνεδρία, η Arend συζήτησε ένα μέρος αυτού που χρησιμοποιεί ρομπότ μπορεί να μειώσει την ένταση εργασίας. "Θέλετε ένα ρομπότ στο οποίο μπορείτε να διδάξετε ακριβώς σε ποιον τομέα να εργαστείτε. Επίσης σε ποιες λωρίδες να οδηγείτε, και τι ανήκει, και, ειδικά, σε τι δεν ανήκει. Αυτό κάναμε με το Robot One."

Μπορείτε να προγραμματίσετε το Robot One για κάθε περίπτωση. "Το μηχάνημα έχει δέκα βραχίονες . Όλοι μπορούν να προγραμματιστούν μεμονωμένα χρησιμοποιώντας το συνοδευτικό λογισμικό. Έτσι, μπορείτε να ρυθμίσετε το επιθυμητό πλάτος, βάθος ή γωνία ανά βραχίονα για την καλύτερη ακρίβεια. Κάθε βραχίονας μπορεί να τοποθετηθεί με διαφορετικό τύπο εργαλείου Μπορείτε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε το ρομπότ για πολλαπλούς σκοπούς ανά διαφδρομή. Είτε πρόκειται για φύτευση, ψεκασμό ή κούρεμα", εξηγεί η Arend.

"Η τεχνολογία όρασης σημαίνει ότι οι δέκα κάμερες του ρομπότ μπορούν να ανιχνεύσουν το έδαφος πάνω από το οποίο κινείται. Επομένως, λειτουργεί γύρω από τις καλλιέργειες, με αποτέλεσμα την εργασία υψηλής ακρίβειας." Η Arend θεωρεί αυτό το μηχάνημα τη λύση για το μέλλον.

Το ηλεκτροκίνητο μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με ηλιακούς συλλέκτες. Αυτό του επιτρέπει να οδηγεί αυτόνομα, μπρος-πίσω μέσα από τις σειρές όλη την ημέρα. "Ένας χειριστής θα μπορούσε να ελέγχει πέντε μηχανές δίπλα-δίπλα. Και μπορείτε να ολοκληρώσετε 50 στρέμματα την ώρα", εξηγεί με ενθουσιασμό ο Διευθύνων Σύμβουλος καθώς δείχνει το μηχάνημα από το θερμοκήπιο. "Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αντικαταστήσετε και τα εργαλεία των βραχιόνων του."

Η Arend συγκρίνει τη λειτουργία αυτής της μηχανής με την πτήση ενός drone. "Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός και είμαστε πάντα εκεί για να σας βοηθήσουμε. Αλλά απαιτούνται παρόμοιες δεξιότητες και ισχυρή γνώση υπολογιστών για να ρυθμίσετε το μηχάνημα. Στοχεύουμε στην ευκολία χρήσης. Το Robot One πρέπει να γίνει ένας νέος πολυλειτουργικός εργάτης».

Η Pixelfarming συνεργάζεται με ιδρύματα όπως το Beljo και διάφορα πανεπιστήμια. Συγκεντρώνουν τεχνογνωσία που τελικά θα πρέπει να καταλήξουν στο ρομπότ. "Μας αρέσει επίσης να ερχόμαστε σε επαφή με αρκετούς ειδικούς στις καλλιέργειες. Έτσι, στο μέλλον, μπορούμε να παρέχουμε στους καλλιεργητές τα εργαλεία που χρειάζονται για κάθε είδος καλλιέργειας", καταλήγει η Arend.

Η Farmwise
Όπως αναφέρει το freshplaza.com , η Pauline Canteneur παρουσίασε τη λύση της Farmwise σε μια επόμενη συνεδρία. « Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για βιώσιμα προϊόντα. Και μια αυξανόμενη έλλειψη εργατικού δυναμικού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για αυτοματοποίηση στον τομέα των αγροτικών επιχειρήσεων.

"Υπάρχουν πολύ λίγα προϊόντα φυτοπροστασίας διαθέσιμα στην Αμερική. Έτσι οι εταιρείες πρέπει να έχουν 15 ή 20 εργαζομένους να σκαλίζουν τη γη με το χέρι. Αυτό δημιουργεί τόσο υψηλό κόστος όσο και υψηλή ένταση εργασίας. Τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν σημειωθεί όλο και περισσότερες εξελίξεις. Αυτά έχουν σκοπό να δώσουν στους καλλιεργητές τα εργαλεία και τις λύσεις για να μειώσουν το κόστος εργασίας. Θέλουμε η μηχανή μας να είναι το επόμενο βήμα σε αυτό."


Pauline Canteneur

Η εταιρεία θέλει να κάνει αυτό το βήμα με το Titan FT-35. "Πρόκειται για έναν αυτοματοποιημένο μηχανικό ελεγκτή ζιζανίων τέταρτης γενιάς. Χρησιμοποιεί έναν τύπο αναγνώρισης προσώπου για καλλιέργειες. Έχουμε αναπτύξει έναν αλγόριθμο που χρησιμοποιεί το μηχάνημα για να ανιχνεύει τη διαφορά μεταξύ των ζιζανίων και των στελεχών των καλλιεργειών. Το μηχάνημα έχει 12 ανεξάρτητα ρυθμιζόμενα Μπορεί, επομένως, να λειτουργήσει γύρω από κάθε είδος καλλιέργειας, με εξαιρετική ακρίβεια», εξηγεί η Pauline.

"Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρως αυτοματοποιημένο και πρέπει να εποπτεύεται από έναν χειριστή. Η εστίασή μας είναι να επεκταθούμε σε πολλαπλές καλλιέργειες, πέρα ​​από τις πράσινες με τις οποίες εργαζόμαστε αυτήν τη στιγμή. Θέλουμε σταδιακά να έχουμε έναν χειριστή που να μπορεί να ελέγχει πολλά μηχανήματα. Μετά από αυτό, θα πρέπει να φτάσει εκεί που μπορεί να το κάνει από απόσταση."

Σε αντίθεση με την Pixelfarming, η Farmwise δεν πουλά τη μηχανή της. Παρέχουν υπηρεσία και διαθέτουν 14 μηχανήματα στους καλλιεργητές. "Είμαστε υπεύθυνοι για όλη τη διαδικασία. Με απλά λόγια, οι χειριστές μας έρχονται, φροντίζουν για τα πάντα και φεύγουν ξανά", συνεχίζει ο Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. 

Η εταιρεία πληρώνεται ανά στρέμμα για αυτό. "Αυτό διαφέρει ανάλογα με το χωράφι. Εξαρτάται από το έδαφος, την καλλιέργεια και αν πρόκειται για βιολογική καλλιέργεια. Μπορεί, ας πούμε, να είναι φθηνότερο εάν οι καλλιέργειες είναι πολύ πυκνές. Στη συνέχεια, τελειώνουμε γρήγορα. Είναι πιο ακριβό εάν χρειάζεται πιο προσεκτική δουλειά. Ωστόσο, συμφωνούμε πάντα για το ποσό εκ των προτέρων. Άρα δεν υπάρχει κίνδυνος ή επιπλέον κόστος. Αυτό λειτουργεί."

Αυτή η νέα εταιρεία θέλει να κάνει τελικά τη μετάβαση στην Ευρώπη. "Αυτό είναι σίγουρα ενδιαφέρον για εμάς. Κατασκευάσαμε το μηχάνημα για τεράστιες αμερικανικές εταιρείες καλλιέργειας. Αλλά έχουμε καλές σχέσεις με ευρωπαϊκές εταιρείες. Έτσι, στα επόμενα δύο χρόνια, σίγουρα θέλουμε να δούμε αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ευρωπαϊκό έδαφος. " καταλήγει η Pauline.

Στη Σμύρνη κάποτε…

Στη Σμύρνη κάποτε". Ένα μουσικοθεατρικό έργο αφιερωμένο στην μυριοστόλιστη Σμύρνη, με αφορμή τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, σε κείμενα και στίχους του ποιητή και συγγραφέα Θανάση Σάλτα σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μαστοράκη και μουσική Αρετής Κοκκίνου.

Το έργο αποτελεί έναν πολιτισμικό ύμνο στην πάλαι ποτέ κοσμοπολίτικη Σμύρνη, με λαογραφικές αναφορές στις βασικές συνοικίες όλων των εθνοτήτων (Ελλήνων, Αρμενίων, Τούρκων, Εβραίων, Ευρωπαίων Λεβαντινών) που συνυπήρχαν ως το 1922.

Στο έργο ζωντανεύουν όλοι οι πολιτισμοί και όλη η ιστορία της Σμύρνης.

Από τις ξέγνοιαστες κοσμοπολίτικες βεγγέρες και τις βόλτες στην Προκυμαία, μέχρι τις συγκλονιστικές ημέρες του μικρασιατικού πολέμου και της καταστροφής της Σμύρνης.

Ένα βαθιά οικουμενικό και αντιπολεμικό έργο, με συγκινητικές σκηνές και 16 υπέροχα πρωτότυπα τραγούδια.

Θεατρικές και μουσικές περιπλανήσεις στα μπεζεστένια, έρωτες στους φραγκομαχαλάδες, κόρτε στο Σινέ Πατέ, χανούμισσες στους τουρκομαχαλάδες, αρμένισσες μάντισσες, η συνθήκη των Σεβρών, η προσευχή στην Αγία Φωτεινή, το μέτωπο στον Σαγγάριο, η μεγάλη φωτιά, ο διωγμός και η προσφυγιά…

Το μουσικοθεατρικό έργο: Στη Σμύρνη κάποτε, θα παρουσιάζεται κάθε Κυριακή από 28 Νοεμβρίου στις 20:15 στο Θέατρο της Ημέρας.

Ο συγγραφέας Θανάσης Σάλτας και η σκηνοθέτης Ιωάννα Μαστοράκη πραγματοποίησαν ενδελεχή μελέτη και ιστορική έρευνα για τον μικρασιατικό πολιτισμό και την πολυπολιτισμικότητα της Σμύρνης.  Έχουν βραβευτεί για τα έργα τους και έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για τις θεατρικές παραστάσεις τους από κριτικό παραστάσεων της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών – Θεατρικά Βραβεία Κάρολος Κουν κι Ευρωπαϊκά Βραβεία Θεάτρου – Χορού, ενώ το 2019 βραβεύτηκαν στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Διαβαλκανικού Θεάτρου.

Θεατρικό Απόσπασμα:

Σμύρνη μυριοστόλιστη, Σμύρνη ευλογημένη!  Στέμμα της Ιωνίας, Λουλούδι της Ανατολής, Παρίσι του Λεβάντε, Φιόρε Μικράς Ασίας! Στο σπιτικό μας δέσποζε μια λεμονιά, μοσχοβολούσε ο τόπος από τον λεμονανθό της! Οι γονείς μου κι οι δυο Μικρασιάτες. Ο πατέρας μου γεννημένος στο καταπράσινο Αϊδίνι κι έφτιαχνε λευκό κρασί κι η μάνα μου βαστούσε απ'  το ευλογημένο Αϊβαλί κι έφτιαχνε γλυκό κυδώνι.

Όταν ο ήλιος ρόδιζε στον ουρανό της Ιωνίας, έκαμα τον σταυρό μου κι έλεγα Δόξα σοι ο Θεός που με έχει στον Παράδεισο... Απά στον Καντιφέ Καλέ, στη γέφυρα του Μελή, έρχονταν σωρό τα καραβάνια από τα βάθη της Ανατολής... Λευκοστόλιστες Σμυρνιές αρχοντοπούλες φθάνανε στον σταθμό του Κασαμπά.  Άλογα, όμορφα λευκά άλογα μας περίμεναν, κι έσερναν ένα μικρό τροχήλατο τραμ. Ανεβήκαμε στη μαγεμένη ράχη του τραμ κι αρχίσαμε το ονειρεμένο σεργιάνι στις γειτονιές της Σμύρνης…  

Βόλτα στην Προκυμαία, στο περίφημο Και! Τα νερά άστραφταν στην Προκυμαία, οι βάρκες έλαμπαν κάτω από τον ήλιο. Γαλάζια θάλασσα, δρόμοι πλακόστρωτοι… Αχ, μύριζε Ελλάδα, βασιλικό και δυόσμο! Στον ουρανό, χαρμόσυνα, σημάνανε οι καμπάνες της Αγίας Φωτεινής!

Ταυτότητα Παράστασης

Συντελεστές:
Κείμενο-Στίχοι τραγουδιών: Θανάσης Σάλτας
Σκηνοθεσία - φωτισμοί: Ιωάννα Μαστοράκη
Πρωτότυπη Μουσική σύνθεση: Αρετή Κοκκίνου
Κουστούμια-Σκηνικά: Ανδρομάχη Μοντζολή

Παραγωγή: Θίασος Πορεία

 

Ερμηνεύουν: (αλφαβητικά):

Λεμονιά Αντωνάτου, Τζωρτζίνα Δαμίγου, Αμαλία Κλημοπούλου, Γιάννης Λεβέντης, Ιωάννα Μαστοράκη, Μυρτώ Παναγοπούλου, Θανάσης Σάλτας.

Τα τραγούδια της παράστασης είναι ηχογραφημένα και κυκλοφορούν από την FM Records. Ερμηνεύουν οι τραγουδιστές: Θέλμα Καραγιάννη, Ισίδωρος Πάτερος

Τοποθεσία: Θέατρο της Ημέρας

Διεύθυνση: Νικ.Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι ( δίπλα στο Μετρό Πανόρμου )

Ημέρα και Ώρα Παράστασης: Κάθε Κυριακή στις 20:15, από 28 Νοεμβρίου 2021

Πληροφορίες -Kρατήσεις : Τηλ.6946309618 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διάρκεια Παράστασης: 120 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 12 € ( Γενική Είσοδος ), 10€ (Μειωμένο) ΑμεΑ , ανέργων , πολύτεκνων και ομαδικών κρατήσεων άνω των 10 ατόμων.

Προπώληση VIVA.GR στο παρακάτω link :

https://www.viva.gr/tickets/theater/sti-smyrni-kapote-tou-thanasi-salta/

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικό video για την παράσταση εδώ :

https://www.youtube.com/watch?v=omiFBdsisWk&t=5s

Mπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια της παράστασης που κυκλοφορούν από την FM Records εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=3bWv4lIXc4Q

(Η παράσταση θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19, ή έχουν νοήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό του Θίασος Πορεία, είναι εμβολιασμένο κατά του COVID-19, στο σύνολo του.)

Super League: Το ντέρμπι της Τούμπας «κλέβει την παράσταση»

Με το μεγάλο ματς, ΠΑΟΚ-Αρης (19:30) και την αναμέτρηση, Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (19:30) πέφτει σήμερα (28/11) η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Συνολικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, με το ντέρμπι της Τούμπας να «κλέβει την παράσταση». Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (2-0), ενώ την Πέμπτη (25/11) έμεινε στο 0-0 με την Σλόβαν στο Conference League, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότεερο την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο Αρης προέρχεται από τον εντός έδρας διασυρμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-5) και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και για να σταματήσουν οι «μουρμούρες» που έφερε η βαριά ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η «αυλαία» θ΄ ανοίξει στο Ηράκλειο της Κρήτης (15:00), όπου ο εξαιρετικός εφέτος ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό, ενώ την ίδια ώρα στο Καραϊσκάκη, ο πρωτοπόρος και αήττητος, Ολυμπιακός, θα φιλοξενήσει τον Βόλο, που θα παραταχθεί με έξι απουσίες.

Τέλος, το βράδυ (19:30), ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις νίκες του, μετά το 3-1 στην Λαμία, υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το σημερινό πρόγραμμα:

 

15:00 ΟΦΗ - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 2 HD
15:00 Ολυμπιακός - Βόλος / Novasports Prime
19:30 Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 1 HD
19:30 ΠΑΟΚ - Άρης / Novasports Prime

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Για να σας εξασφαλίσουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθετε περισσότερα...

Το κατάλαβα

COOKIES
Η imathiotikigi.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη - χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη - χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη - χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της imathiotikigi.gr και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης - χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της ιστοσελίδας, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης - χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων της imthiotikigi.gr δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.