Συνάντηση του ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά με καπνοπαραγωγούς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε με εκπροσώπους καλλιεργητών καπνού από τις περιοχές της Ροδόπης, των Σερρών, της Πιερίας και του Λαγκαδά.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι βουλευτές Ευριπίδης Στυλιανίδης, Φωτεινή Αραμπατζή και Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί καπνού και η διαδικασία καταβολής των 11.323.692 € που εγκρίθηκαν ως ενίσχυση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον covid-19 και των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας.
Ο ΥπΑΑΤ, κ. Γιώργος Γεωργαντάς διαβεβαίωσε τους παραγωγούς και τους βουλευτές ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για επιτάχυνση των διαδικασιών για την καταβολή των ενισχύσεων.


Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέος κύκλος ερευνών μετά την έφοδο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων
- Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας ένας άνδρας για χιλιάδες παράνομα καπνικά προϊόντα
- Μ. Σχοινάς από την ΚΕΔΕ: Κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα στη Μεσσηνία, άμεσα οι υπογραφές για το Μιναγιώτικο φράγμα – Πάνω από 1 δις για αρδευτικά έργα και αγροτική οδοποιία
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα










