Συνάντηση ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη με εκπροσώπους της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την παρέμβαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη για το ενδεχόμενο επιβολής αντιποίνων από τις Η.Π.Α. κατά της ΕΕ σε γεωργικά προϊόντα της, δια της επιβολής υψηλών εισαγωγικών δασμών, ζήτησαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος στη συνάντηση που είχαν μαζί του, την Τρίτη (6/8/2019).
Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι ήδη έχει θέσει το θέμα στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ προσθέτοντας ότι θα υπάρξει και νέα παρέμβαση σε υψηλότερο επίπεδο.
Παράλληλα ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του κλάδου για τα προβλήματα που αυτός αντιμετωπίζει ενώ τους ανέλυσε διεξοδικά τον σχεδιασμό για τον νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα
- Ημερομηνίες έναρξης συγκομιδής ελαιοκάρπου σε 11 ακόμη Κοινότητες της Π.Ε. Ηρακλείου όπου ολοκληρώθηκαν οι δολωματικοί ψεκασμοί δακοκτονίας
- Θεσσαλία: Διέκοψαν την παροχή πετρελαίου στους αγρότες οι βενζινοπώλες
- Αγροτικό πετρέλαιο: Πρώτη πληρωμή 208.509 ευρώ από την ΑΑΔΕ σε 918 πρατήρια μέσω του myDiesel
- ΚΕΟΣΟΕ: Παρά τη φημολογία, ελαφρά αύξηση (11,10%) παρουσιάζει η κατανάλωση οίνων την περίοδο 2025/2026, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο 2024/2025