Κομφούζιο: Αγανάκτηση προκαλεί στους παραγωγούς η καθυστέρηση της καταβολής του υπόλοιπου 20%
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την αγανάκτηση του εκφράζει μέσω τηλεφωνημάτων στην "Ημαθιώτικη Γη" μεγάλος αριθμός παραγωγών από την Ημαθία, Πέλλα και Κοζάνη που εντάχθηκε στο Μέτρο 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και Κλιματικά Μέτρα» Δράση 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτερων (Κομφούζιο) καθώς καθυστερεί χαρακτηριστικά η πληρωμή του υπόλοιπου 20%.
Οι αγρότες των παραπάνω περιοχών βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο, "χτυπημένοι" και από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις ειδικά στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας.
Θυμίζουμε προς ενημέρωση των παραγωγών τις κινήσεις των διαχειριστών της "Ημαθιώτικη Γη" προ λίγων ημερών να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα, να συνομιλήσουν με στελέχη του, αλλά παρ΄όλα αυτά να μην παίρνουν τις απαντήσεις για την ημερομηνία καταβολής των χρημάτων στους λογαριασμούς των εντασσομένων παραγωγών στο πρόγραμμα.
Δυστυχώς έκτοτε δεν είχαμε νεότερη ενημέρωση.
Παρ΄όλα αυτά για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τελική παράταση έως τις 30 Οκτωβρίου για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα των 16 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στα αλιευτικά σκάφη
- Τάσος Μπαρτζώκας: Χρόνια Πολλά Βέροια! Για πάντα Ελεύθερη!
- Eρώτηση του Βουλευτή Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Μανόλη Χνάρη προς τον ΥπΑΑΤ
- Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Sole MED Bioeconomy Startup Creation Lab» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Λέσβος: Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι: Ζητούνται απαντήσεις για τις καθυστερήσεις των πληρωμών – Προειδοποιούν με κινητοποιήσεις