Ροδακινοπαραγωγοί αγωνιούν για την παραγωγή τους που μέρα με τη μέρα βλέπουν να χάνεται (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η "Ημαθιώτικη Γη" για ακόμη φορά δίπλα στους παραγωγούς, μέσα στα κτήματα, στην καρδιά της παραγωγής, για να αναδείξει τα προβλήματα που βιώνουν και τα οποία δε φαίνεται να έχουν τέλος.
Επισκεφτήκαμε παραγωγούς οι οποίοι ήταν προβληματισμένοι και μας έδωσαν μια πρώτη εικόνα των ζημιών που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις του προηγούμενου διημέρου, χωρίς ωστόσο να είναι εμφανή το μέγεθος των ζημιών αφού μέρα με τη μέρα, το πρόβλημα της καρπόπτωσης και της διάρρηξης του φλοιού των ροδακίνων και κυρίως των νεκταρινιών δείχνει να διογκώνεται.
Δείτε το παρακάτω βίντεο
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΑΔΕ: Πληρώθηκε η προκαταβολή 70% της Βασικής Εισοδηματικής Στήριξης της ΕΑΕ 2026 για όσους υπέβαλαν αίτηση έως τις 25 Σεπτεμβρίου
- Σε δύσκολη θέση οι επαγγελματίες αλιείς - Χαμηλή η στάθμη της λίμνης Πολυφύτου
- Επέστρεψε στην κορυφή ο ΠΑΟ νικώντας 2-0 την ΑΕΚ
- Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, στα Ιωάννινα – Έμφαση στην περιφερειακή ανάπτυξη και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας
- Πέντε διεθνή βραβεία για την ταινία του Ημαθιώτη Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου – Από τη Φλωρεντία , στο Μεξικό και το Σιάτλ!