Ένα ακόμη τραγικό συμβάν: Νεκρός άνδρας από ανατροπή τρακτέρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ένας 61χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του χθες σε κτήμα με ελαιόδεντρα στην περιοχή του Πύργου Τριφυλίας, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε φέρεται να εξετράπη της πορείας του και να ανετράπη εντός χωραφιού με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να επέλθει ο θάνατός του.
Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Γαργαλιάνων και πυροσβέστες της Π.Υ. Γαργαλιάνων προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Χθες (30.3.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός ανετράπη, κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών σε ελαιοπερίβολο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.
φωτογραφία: gargalianoionline.gr
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου: Η ΕΣΕΕ παρουσιάζει τη νέα «ΓΕΩΒΑΣΗ» του ελληνικού εμπορίου
- Αγροτικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Βέρμιο»: "Είμαστε ήδη στα μέσα του Σεπτέμβρη και οι παραγωγοί δεν έχουν δει ούτε ένα ευρώ"
- Open Day Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς – Βέροια Κέντρο
- Συνάντηση Μ. Σχοινά με την Γαλλίδα Υπουργό Γεωργίας στο Παρίσι: Στενή συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας για τη ΚΑΠ, το εμπόριο και την προστασία της ευρωπαϊκής παραγωγής
- ΥΠΑΑΤ και ΑΑΔΕ: Καθορίζονται οι νέες διαδικασίες ελέγχου των ΚΥΔ για τη διατήρηση της πιστοποίησής τους