Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστρεπτέα προκαταβολή, Deminimis, ΕΛΓΑ, Covid19 & εργατικό, στη live ενημέρωση από τον Χρ. Βοργιάδη (Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χτες Τρίτη 24 Νοεμβρίου, η live ενημερωτική ομιλία μέσω facebook, του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, κ. Βοργιάδη Χρήστου.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας έκανε αναφορά σε τρέχοντα ζητήματα αλλά και διαχρονικά προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας και γενικότερα.

Αφού χαιρετισε τους πρωταγωνιστές της υπαίθρου, αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, αλιείς, ανθοκόμους, απηύθυνε έκληση για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού και ενημέρωσε τον αγροτικό κόσμο , για την επιστρεπτέα προκαταβολή 4, για της ζημιές από τις βροχοπτώσεις και τις ενισχύσεις( deminimis ) που αναμένουν εδώ και πολύ καιρό οι ροδακινοπαραγωγοί, για την αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ και το πότε αναμένονται οι πληρωμές για χαλάζι , παγετό και ενστάσεις του 2019, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες λόγω του cοvid 19, την έλλειψη εργατών γης (εσπεριδοειδή-ελιές κ.α.) , τις συνδεδεμένες ενισχύσεις (ροδάκινα-νεκταρίνια), καθώς και τις χαμηλές τιμές των προϊόντων. 

Την διαδικτυακή ομιλία του κ. Βοργιάδη, παρακολούθησαν πάνω από 10.000 αγρότες από διάφορες περιοχές της χώρας , θέτοντας τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς.

Δείτε το βίντεο της live ομιλίας κάνοντας κλικ εδώ

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb