Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι κυρώσεις και το εμπάργκο συζητήθηκαν με τον Λαβρώφ; - Ρωτάει το ΑΚΚΕΛ

Στο απόηχο της επίσκεψης του ΥΠΕΞ της Ρωσίας κ. Λαβρώφ το ΑΚΚΕΛ θέτει τα ουσιαστικά θέματα γύρω από τις ελληνορωσικές σχέσεις. Το κεντρικό στοιχείο είναι ότι οι κυβερνήσεις που λειτουργούν στην Ελλάδα συμμετέχουν στο στημένο παιχνίδι εγκληματικών συμφερόντων στις ΗΠΑ και στην Βρετανία, που εκφράζονται κυρίως μέσω μεγαλοΜΚΟ όπως του Open Society Foundation στις ΗΠΑ και του Integrity Initiative στην Βρετανία, για να υπονομεύσουν την ρωσική κοινωνία ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ που υπονόμευσαν την ελληνική κοινωνία για να επιβάλλουν τα Μνημόνια.

            Αυτά τα εγκληματικά συμφέροντα «τράβηξαν από την μύτη» την Ε.Ε. (ας μην ξεχνάμε το Fuck the EU της Βικτόρια Νούλαντ και του Τζέφρυ Πάιατ όταν σχεδίαζαν και εκτελούσαν το ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία) για να επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, η οποία αναλογικά επέβαλλε εμπάργκο κατά των αγροτικών προϊόντων της Ε.Ε.

Όλη αυτή η κατάσταση επέφερε καταστροφές στους αγρότες της Ελλάδας σε μία πολύ άσχημη περίοδο λόγω των Μνημονίων. Γιατί; Για να στηριχθεί η ναζιστική χούντα του Ποροσένκο, τον οποίο οι ίδιοι οι Ουκρανοί πέταξαν με «εκλογικές κλωτσιές»; Για να δικαιολογήσουν το ναζιστικό πραξικόπημα στοχοποίησαν την Ρωσία όπως είχαν κάνει κατά των Ελλήνων (τεμπέληδες, κλπ); Για να αρθούν οι κυρώσεις και το εμπάργκο τί κάνατε κ. Μητσοτάκη και κ. Δένδια;

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb